8 признака, че те обича, но вече не го привличаш

Да поддържаш привличането живо е едно от най-сложните неща във всяка връзка.
Преди не можехте да се наситите един на друг, а сега нещо куца. Ако във връзката ви липсва взаимно привличане, може би я няма положителната динамика, която включва спорене, закачки, смях, взаимна подкрепа, здравословна доза ревност т.н.
Но това не означава, че партньора не ви обича вече, а че трябва да поработите и да възвърнете предишното привличане.

Ако подозирате, че вашия случай е такъв, ето 8 признака, които ще ви помогнат да разпознаете проблема, за да можете да го решите.

Сексът е като задължение
Един от най-големите индикатори, че вече не го привличаш, е когато сексът стане повече задължение, отколкото удоволствие.
И двамата партньори трябва да обърнат внимание и да разнообразят нещата в спалнята. Ако няма взаимни усилия, няма взаимно удоволствие.

Спре да те ревнува
Ревността в една връзка е полезна, стига да е в ограничени количества. Нормално е партньора ти да изпита малко ревност, ако някой флиртува с теб. Липсата на реакция може да означава, че вече не го привличаш както преди.

Не те прегръща често както преди
Когато изпитвате силно привличане към някого, имате желание да сте близо до него и да го прегръщате постоянно. Прегръдката е знак за дълбока емоционална привързаност в една връзка. Ако партньора ви спре да ви прегръща често, значи нивото на привличане има нужда от подобряване.

Спорите по-рядко
Споровете от време на време са полезни за една връзка. Разногласията, приемането на мнението на другия, прощаването и извинението, ви помагат да се свържете на по-дълбоко ниво. Ако липсват, значи нещо не е наред.

Не те подкрепя
Той вече не намира време да те изслуша и да подкрепи решенията ти. Когато привличането изчезне, важността на връзката ви намалява, и затова той не си прави труда да ви подкрепя. Подсъзнателно той се е изключил и е насочил вниманието си върху други неща.

Имаш чувството, че нещо не е наред
Ако интуицията ви подсказва, че нещо не е наред, най-вероятно е така. Това, което чувстваш вътрешно е отражения на онова, което наистина се случва във връзката ти. Винаги вярвай на интуицията си.

Вече не е романтичен
Преди те е изненадвал с романтични вечери, красиви букети или любовни бележки. А сега не прави нищо такова. Спрял е да се старае, защото привличането към теб не е така силно, както преди, но все още те обича.

Отношенията ви са повече като на приятели, отколкото на влюбени
Не прекарвате много време заедно, но дори когато го правите имате чувството, че сте с най-добрия си приятел, а не с гаджето си. Ако това ви звучи познато, значи имате проблем с привличането.

Щом веднъж откриете проблема и започнете разрешаването му заедно, нещата ще се оправят по-скоро отколкото мислите.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

Най-четени

- Advertisment -